Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOBIRANISME
Campanya "100 Diputats Independència" per aconseguir una majoria independentista al Parlament

Aquest és el lema d’una campanya que demana el vot per aquelles formacions polítiques que estan a favor de la consulta per l’estat propi

28/10/2012 Política

Gent de la Terra ha iniciat una campanya divulgativa per promoure un vot en clau nacional, és a dir per aquelles formacions independentistes que es presenten al Parlament per poder realitzar així una consulta la propera legislatura.

Amb lema “100 Diputats Independència” la campanya vol convèncer que amb aquest nombre de diputats “la consulta és legítima, es fonamenta i s’accelera, i alhora guanya lògica i credibilitat davant del país, la Unió Europea i el món en general, mostrant un Parlament plural, amb partits de diverses tendències i representativitat, amb un objectiu comú”.

Tot i que la presentació oficial serà el 30 d’octubre, la campanya ja s’està estenent per diferents mitjans i associacions que promouen el vot d’algun d’aquests partits. El carrer també serà un mitjà per arribar a la gent, ja que hi haurà parades informatives i promocionals i actes públics.

Els continguts que es difondran seran sobre el dret a decidir dels pobles, els avantatges d’un estat propi, la viabilitat del procés de secessió i els avantatges de la independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid