Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pacte fiscal
Presentació de la campanya "Sense Sobirania Econòmica no hi ha veritable independència"

El proper 5 de setembre a les 20.00h a la Casa Groga, carrer Alí-Bei 120 de Barcelona.

29/08/2012 Política
Cartell de la presentació de la campanya Cartell de la presentació de la campanya

Endavant (OSAN) presentarà la campanya "Sense Sobirania Econòmica no hi ha veritable independència" a través d'una xerrada-debat en la que s'abordarà algunes d'aquestes qüestions, analitzant les idees claus de la manca de sobirania econòmica actual dels PaÏsos Catalans.

També es desenvoluparà les principals caractarístiques d'un model econòmic al servei de les persones i no de les grans fortunes, el qual només és possible construir des de la sobirania econòmica del poble català.

Intervindran Jordi Berbis, militant d'Endavant i els economistes Josep Manel Busqueta de Seminari Taifa i Arcadi Oliveres de Justicia i Pau.

La vertiable independència per als paÏsos catalans és la sobirania econòmica

L'organització independentista considera que en l'actual conjuntura, l'Esquerra Independentista ha de posar sobre la taula que la veritable independència no és el pacte fiscal, i que tampoc no ho és l'estat propi dintre de la UE, ni la obediència als mercats, les multinacionals, la banca i les grans fortunes. Així per a Endavant, "la vertiable independència per als PaÏsos Catalans és la sobirania econòmica, el poder del poble català per decidir sobre la nostra organització econòmica i per plantar cara als dictats del mercat i les institucions com el FMI i el BCE"


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid