Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Catalunya Nord per la independència organitza autocars per assistir a Barcelona per la Diada

L'entitat organitza, per primera vegada des de Catalunya Nord, fins a dos autocars per anar a Barcelona

23/08/2012 Política

Després de l'èxit de diumenge passat amb la convocatòria per esborrar simbòlicament la frontera i l'acte de la Jonquera, Catalunya per la Independència organitza autocars per assistir a la manifestació de la plaça Catalunya a Barcelona. 

Els autobusos sortiran davant el Casal Jaume Primer de Perpinyà, al 23 de l'avinguda del liceu, i ho podrien fer a dues hores diferents: un, ja anunciat des d'ahir al web de l'assemblea, sortiria a la 1 del migdia i potser un altre a les 9 del matí.

Les reserves es poden fer de dues maneres: enviant un correu electrònic amb el nom i cognom i el número de telèfon a l'adreça grup-independentista@catalunyanord.cat o reservant telefònicament al 04 68 38 82 78.

Valora
Vídeos
Unes 1200 persones demanen esborrar la frontera a la Jonquera
La Marxa cap a la Independència ha comptat amb les intervencions d'una vintena de personalitats de la cultura, la literatura, el periodisme i la música com Toni Albà, Maria Mercè Roca, Joan-Lluís Lluís, Pep Sala, Santi Vendrell, Josep Tero, Titot o Peret Reyes.
http://www.tramuntanatv.com
http://www.facebook.com/tramuntanatv
http://www.twitter.com/tramuntana_tv
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid