Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
La Marxa cap a la Independència ‘enterra’ el procés autonòmic a Miravet

Es vol escenificar la mort de l'autonomia en l'indret on es va visualitzar "l'estatutet" de 1996

26/07/2012 Política
Actes de la Marxa a Miravet Actes de la Marxa a Miravet

La Marxa cap a la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) arriba a Miravet (Ribera de l'Ebre) el dissabte 28 de juliol en un acte simbòlic per enterrar el procés autonòmic al mateix lloc on es va escenificar el naixement de l’Estatut del 2006.

L’acte arrencarà a les 18:00 hores amb la pujada al castell, i comptarà amb les intervencions de l’alcalde Antoni Borrell, que subscriurà el Manifest de la Marxa; el membre del secretariat nacional Jaume Marfany i el Ramon Bel, de l’Assemblea de les Terres de l’Ebre; el Pep Riera i el Pep Suñé, d’Unió de Pagesos; els escriptors Andreu Carranza i Santi Vilanova; i el periodista Xavier Garcia.

A més dels parlaments, les actuacions, i la firma del manifest per part de Borrell; l’acte central també servirà per constituir l’assemblea territorial de l’ANC a la vila. Actualment, l’ANC compta amb més de 260 assemblees territorials i amb desenes en procés de constitució; així com més de 6.000 adherits i milers de simpatitzants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid