Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Les multes ja sumen 70.000 euros en l'onada repressiva que viu Mallorca

Continua el degoteix de multes a Mallorca, les persones detingudes a Bunyola arran de la visitia de Bauzá han rebut sancions de 3.000 euros

03/07/2012 Harmonies de lluita

L’equip de contrainfo.cat ha intentat fer un petit càlcul aproximat en relació les sancions que estan reben els encausats en l'onada repressiva que els darrers mesos estan patint els ciutadans de Mallorca i la xifra, com a mínim, arriba als 70.000 euros.

Algunes de les 4 persones detingudes a Bunyola el passat 28 de maig arran de la visita de Bauzá al poble, han posat de manifest com els estan arriban multes de 3.000 euros. Aquestes persones, que després de les detencions varen denunciar amenaces i vexacions per part de la Guàrdia Civil, havien estat acusades d’ocupació de la via pública i d’atemptat contra l’autoritat

Així doncs, continua la campanya de repressió econòmica i aquestes multes s’afegeixen a les de l’ocupació de la conselleria (una trentena de persones), a les multes per haver participat a les escridassades de Bauzá a Manacor i Pollença, per participar a casserolades, per l’alliberament del solar de la Casa de Poble de Ciutat, l’acció massiva #NoVullPagar el túnel de Sóller…

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid