Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nepotisme
Artà i Capdepera se sumen a les escridassades contra Bauzá

El president de l'executiu balear ja no pot donar una passa per l'Illa sense rebre una escridassada

25/05/2012 Política

Uns 400 veïns d'Artà van rebre al president del Govern i del PP, José Ramón Bauzá amb una forta escridassada i crits en defensa de la llengua catalana i contra les retallades educatives i sanitaris que s'apliquen des de l'Executiu.

Amb pancartes que portaven lemes com "A Artà, en català!, "Quan les lleis són injustes el correcte és desobeïr", "Volem tren de Llevant i no un macrohotel en Es Trenc" o "Això no són retallades són punyalades!"  entre uns altres, els congregats de totes les edats van fer notar la seva disconformitat amb total respecte.

De fet, l'ampli desplegament policial d'uns 50 agents de la Guàrdia Civil, entre els quals hi havia agents de la agentes de la Unidad de Seguridad Ciudadana (UCSIC) que portaven casc i escut per primera vegada en aquest tipus de concentracions, va ser criticat pels manifestants que cridaven "Som mallorquins i no terroristes!".

Capdepera

Després d'abandonar Artà, acompanyat de dirigents del PP, Bauzá es va desplaçar fins al centre cultural Cap Vermell de Cala Rajada on estava prevista una nova reunió amb militants del seu partit. Un centenar llarg de persones també va esperar al president entre notables mesures de seguretat. Casseroles en mà, els presents van fer arribar el seu malestar per la política del PP també des del màxim respecte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid