Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nepostisme
Bauzá rep una forta escridassada a Manacor

L'objectiu de la protesta era mostrar el descontent cap a la política que està duent a terme José Ramón Bauzà. La mobilització ha estat seguida puntualment a través del twitter

16/05/2012 Política

Des de les 20h s'ha anat reunint gent davant la seu del Partit Popular a Manacor. Molts han estat els veïns que s'han acostat a Via Portugal amb casseroles i culleres per fer renou. Les estimacions aproximades apunten a què la participació en el seu punt màxim ha estat d'unes 500 persones. L'objectiu d'aquesta casserolada era mostrar el descontent cap a la política que està duent a terme José Ramón Bauzà.

L'ambient s'anava tensant així com passaven els minuts. Cada persona que entrava a la seu del Partit Popular de Manacor era increpada verbalment i amb tocs a la casserola. A les 21:30 arribava el batle de Manacor, Antoni Pastor, qui no s'ha lliurat de les xiulades, segons informa el Diari de Manacor

De cada vegada s'anava sumant més gent a aquesta protesta. Tant agents de la Policia Local de Manacor com de la Policia Nacional estaven custodiant l'entrada a la seu dels populars, protegint les entrades i sortides d'aquesta.

Ha estat a les 22h quan el president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha arribat amb cotxe i escoltat. Durant el trajecte de 30 metres que hi ha hagut entre la seva sortida del cotxe fins a l'entrada de la seu del PP, tots els manifestants s'hi han abocat per fer-li saber el seu descontent. Mentre alguns xiulàven i cridaven "a Manacor no ets benvingut", altres l'increpàven amb els utensilis que havien estat emprant per manifestar-se. Hi ha gent que afirma haver vist com li han tirat olles, pedres i fins i tot una llengua de porc. S'han viscut vertaders moments de tensió. Un policia local i un escolta han estat ferits.

Durant la reunió no s'ha aturat la casserolada i, pocs minuts abans que aquesta acabés, han arribat quatre furgonetes de la Policia Nacionals procedents de Palma. Aquest fet ha tornat a desencadenar la furia contra els manifestants, ja que han trobat excessiva la protecció als cap de govern. Han donat la benvinguda als agents de la Policia Nacional amb crits com "ens tenen por", "la policia protegeix al lladre".

Finalment la gent que s'hi manifestava a davant s'ha anat dissipant i abandonant Via Portugal. Eren les 23:15 quan es posava fi a la reunió i, gràcies a la protecció policial, els dirigents polítics no han estat tan increpats a la sortida de la seu.

Antoni Pastor ha estat qui, el mateix dia del primer aniversari del 15M, ha tancat les portes de la seu del Partit Popular de Manacor a les 23:20h amb un cordó policial envoltant-la.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid