Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nepostisme
Bauzá també rep una esbroncada a Eivissa

Fins avui, les protestes s'havien generat a les poblacions de l'Illa de Mallorca però avui han saltat a Eivissa

26/05/2012 Política

Gairebé unes 50 persones han protagonitzat una escridassada davant la seu del PP a Eivissa per rebre al president del Govern i capdavanter dels 'populars' a les illes, José Ramón Bauzá, qui s'ha reunit amb la junta local del seu partit a Vila.

En roda de premsa Bauzá s'ha referit a les protestes dels ciutadans i ha dit que les respecta "perquè són manifestacions lliures i voluntàries". El president ha assegurat que "simplement estan aplicant el seu programa electoral", en relació a les mesures que han provocat mobilitzacions entre nombrosos col·lectius.

En els darrers dies, Bauzá es rebut allà on va amb escrissades i xiulets. La ciutadania illenca vol mostrar així el seu descontent i denunciar les agressions contra el català i les retallades dels serveis públics com la sanitat i educació que està practicant l'executiu. Hi han hagut protestes a Manacor, Inca, Sa Pobla, Pollença, Santa Margalida, Artà, Capdepera i aquest matí a Eivissa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid