Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nepotisme
Els veïns de Sóller rebran Bauzá amb una forta esbroncada

Avui visitarà Sóller i Puigpunyent. Els sollerics que li volen donar la'benvinguda' s'han convocat a les 19 hores davant l'Ajuntament. Ahir al vespre, unes 200 persones el van escridassar a Llubí.

30/05/2012 Política
Continuen les escridasses con Bauzá a les Illes Continuen les escridasses con Bauzá a les Illes | Autor: Arxiu

El president del govern autonòmic a les Illes, Juan Ramon Bauzá va rebre ahir l'enèsima esbrocada a Llubí. Unes 200 persones, la gran majoria del poble, el varen increpar, l'escridassaren, li feren saber que "no tenim por" i algú, inofensivament, li va llançar un coixí, que caigué lluny, a quinze metres d'ell.

La protesta, pacífica i festiva, s'assemblà a les de Santa Margalida i Artà. La majoria de crits dels manifestants feien referència al català i al desplegament policíac, però també varen acusar el president de poruc. "Bauzá, cagat, sempre vas d'amagat" i "Bauzá, cabró, saluda l'afició", li deien.

De fet, els llubiners gairebé no pogueren veure l'arribada del cap de l'Executiu. El cotxe de Bauzá es va aturar a una vintena llarga de metres de l'indret on es feia la concentració; entre uns i altres es desplegaven els agents de la Guàrdia Civil; i els angles de les cantonades dels carrers varen evitar que bona part dels manifestants en presenciassin l'arribada.

A banda del gran desplegament policíac (inclòs el grup d'elit vingut expressament del País Valencià que custodiarà el cap de l'Executiu fins al proper cap de setmana, com a mínim), de la visita a Llubí cal destacar que l'Ajuntament, obeint ordres de la Guàrdia Civil, arrabassà els pilons de pedra que impedeixen la circulació de vehicles pel camí de la Canastreta. Són -eren- pilons ferms, dels fixos.

A Sóller ja l'esperen

Bauzá visitarà avui Sóller i Puigpunyent. Els sollerics que li volen donar la'benvinguda' s'han convocat a les 19 hores davant l'Ajuntament. En acabar aquesta reunió, anirà a Puigpunyent. Font: Diari de Balears

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid