Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Funció pública
Centenars de persones concentrades a Palma en defensa de la llengua

Presideix la mobilització una pancarta en la qual es pot llegir 'Ara i sempre en Català', al mateix temps que es coregen crits, com 'Bauzá dimissió' i 'A Mallorca en català'.

17/07/2012 Cultura
Un any de lluita contra l'avantprojecte de llei de la funció pública Un any de lluita contra l'avantprojecte de llei de la funció pública

Més de 150 persones s'han concentrat a partir de les 10.00 hores davant de la seu del Parlament en favor del català i en contra de la reforma de la Llei de Funció Pública, que s'aprovarà aquest matí en la Càmera i mitjançant la qual la citada llengua deixarà de ser un requisit per convertir-se en un mèrit a l'hora d'accedir a un lloc de treball en l'administració pública.

Així, aquest acte ha estat convocat per l'Obra Cultural Balear (OCB) davant una pancarta en la qual es pot llegir 'Ara i sempre en Català', al mateix temps que es coregen crits, com 'Bauzá dimissió' i 'A Mallorca en català'.

Les persones concentrades estan sent custodiades per una vintena d'agents de la Policia Nacional, encara que no s'ha produït cap incident, però si moments de tensió. Prop de les onze, els manifestants han començat a retirar-se, si bé tornaran de nou a les 13.00 hores per realitzar un acte similar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid