Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
Solidaritat dels estudiants de Física i Química amb els detinguts el 29-M
03/04/2012 Drets i Llibertats

Les detencions de 79 persones i l'empresonament de quatre persones durant la vaga general del 29 de març ha desvetllat moltes mostres de solidaritat amb els detinguts. Ahir un miler de persones es van manifestar la tarda al centre de Barcelona, convocats per Alerta Solidària, mentre al mateix temps es realitzava una roda de premsa davant de la Ciutat de la Justícia. En aquestes concentracions es va donar suport als empresonats i als detinguts, i es va denunciar la brutalitat policial.

Entre les persones que van realitzar aquestes accions de solidaritat també es trobaven les companyes i companys de dos dels empresonats preventivament, l'Isma i el Dani.

Recordem sumen fins quatre les persones que han estat tancades a la presó, dues d'elles militants de l'Associació d'Estudiants Progressistes (AEP). Justament l'AEP ha obert una pàgina per recollir suports que ja aglutina més de 4.000 persones.

Precisament els companys d'estudis d'aquests dos detinguts han tramès a tots els mitjans de comunicació un escrit signat per nombroses persones com a estudiants de Física i Química de la Universitat de Barcelona en què reclamen la llibertat dels detinguts i exposen que aquestes detencions responen a una cacera en què hi ha hagut "caps de turc".

La denúncia també apunta a la criminalització dels estudiants detinguts, titllats d'"antisistema radicals" per la premsa del règim.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid