Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga general
El Bloc Anticapitalista de Palma se solidaritza amb els dos detinguts mallorquins

Celebra l'èxit de la manifestació però lamenta que la Delegació del govern espanyol no impedís que les dues marxes topessin

01/04/2012 Drets i Llibertats
El Bloc Unitari Anticapitalista, convocant de la manifestació combativa de la vaga general, s'ha soldaritzat amb els vaguistes i ferits i amb els dos detinguts durant el piquet anticapitalista de Palma. En aquest sentit, denuncia "l'actuació totalment desmesurada dels cossos de policia local i espanyola" i assegura que amb "el piquet anticapitalista es planta cara a un sistema que sols beneficia a una minoria i s'evidencia el conflicte entre la gran majoria de la població i els poders polítics i econòmics".

El Bloc ha celebrat la presència de les milers de persones que van participar a la marxa i assegura que "s'està construint una veu alternativa a la de les cúpules dels sindicats del poder, CCOO, UGT i STEI-i i altres". "Mentre uns convoquen una vaga sense creure-hi, amb l'objectiu de negociar la reforma laboral, nosaltres apostam per una jornada combativa i per tombar la reforma", avisa.

Respecte a la manifestació, el Bloc Unitari Anticapitalista ha denunciat "la ineficàcia o mala fe" de la Delegació del govern espanyol que "no evità" que les dues manifestacions -la dels sindicats majoritaris i l'anticapitalista- topessin. Així mateix, lamenta que "certs dirigents sindicals de l'altra marxa culpassin la nostra convocatòria del conflicte i demanassin a la policia que carregàs contra nosaltres per tal d'apartar-nos". Tant és així que lamenta "profundament que els dirigents de CCOO i UGT anteposin el seu sou i seu rèdit personal a la unitat i dignitat de les classes populars".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid