Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
Detinguts dos militants de Maulets i un del SEPC

El jovent independentista va patir especialment les conseqüències de la repressió policial

30/03/2012 Drets i Llibertats
En el marc de la repressió policial i empresarial viscuda ahir durant la jornada de vaga general arreu del país diversos militants de l'Esquerra Independentista van ser detinguts. També el jovent independentista va patir les conseqüències de la violència policial.

Es tracta de dos militants de Maulets i un del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). El darrer és una de les dues persones que van ser detingudes a les Illes Balears en les càrregues policials i les detencions que hi va haver al migdia quan el piquet unitari anticapitalista duia a terme algunes accions. El noi va ser traslladat a la fiscalia de menors de Palma, on s'hi va celebrar una concentració de suport.

Pel que fa als membres de l'organització juvenil Maulets, un va ser detingut a Mataró durant la matinada de dijous. Segons Alerta Solidària, policies locals de paisà el van detenir per un atac realitzat a la seu del PP i se l’acusa de causar danys a la seu, informa el Capgròs. El noi va ser deixat en llibertat al matí després de prestar declaració. El PP va denunciar els fets dijous al matí. L'altre membre de l'organització juvenil va ser detingut a Barcelona, prop del barri de les Corts, sense que se'n coneguin més detalls, segons informa Maulets.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid