Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
Quatre detinguts del 29-M ingressen a la presó

Llibertat amb càrrecs i sense fiança pels 5 últims detinguts, 3 d'ells de la CUP

01/04/2012 Drets i Llibertats
Quatre dels detinguts en el marc de la jornada de vaga general han ingressat a la presó. Als tres que ho van fer divendres a la nit se n'hi ha sumat un més a qui el jutge va decretar dissabte a la nit presó eludible sota fiança juntament amb quatre persones més que la van pagar i han quedat en llibertat. Un d'ells és membre del SEPC, que va sortir en llibertat sota fiança de 3.000 euros. El jutge els va decretar presó sota fiança (de 3.000 euros i de 4.000 per a un d'ells) per desordre públic, atemptat i danys.

En total 32 persones van passar ahir a disposició judicial. El jutge va decretar presó preventiva sota fiança per a cinc d'ells, un dels quals no la va pagar i va ser empresonat. La Fiscalia ha demanat presó preventiva pels detinguts al·legant que són un perill i que poden causar incidents si estan en llibertat.

D'altra banda, el jutge va ordenar llibertat amb càrrecs per a 15 detinguts i nou més han quedat en llibertat sense càrrecs. D'aquesta manera, del total de 79 persones que van ser detinguts el dia de la vaga general, 42 hauran passat a disposició judicial entre divendres, dissabte i diumenge i 37 han quedat sense efecte de detenció. Del total de detinguts, vuit són menors, set dels quals se'ls ha deixat sense efecte de detenció i un ha quedat en llibertat sense càrrecs.

A les tres persones que ja són a la presó se'ls imputen desordres públic, danys, lesions i per ser portadors d'elements incendiaris, els dos estudiants Isma i Dani, i Javi per desordre públic i perquè tenia antecedents. Pel que fa als altres onze, deu van quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se cada quinze dies al jutjat i l'altre va quedar en llibertat sense càrrecs.

Segueix la concentració solidària

En llibertat amb càrrecs i sense fiança per els 5 últims detinguts, 3 d'ells de la CUP. La concentració solidària, que dissabte va reunir unes 200 persones, ha seguit també avui diumenge des de les deu del matí a la Ciutat de la Justícia.

D'altra banda, s'ha convocat una manifestació per aquest dilluns per demanar la llibertat dels detinguts empresonats. La marxa partirà de la Plaça Universitat de Barcelona a les set de la tarda.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid