Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
En llibertat els dos darrers detinguts a Tarragona

Un és militant de la CUP i l'altre de la CNT

01/04/2012 Drets i Llibertats
Aquest diumenge al matí han passat a disposició judicial els dos darrers detinguts de Tarragona, un militant de la CUP i l'altre de la CNT, el primer detingut en una concentració de suport divendres i el segon dissabte. Tots dos han passat la nit a comissaria i a les deu del matí han declarat davant del jutge de guàrdia de Tarragona.

Els dos detinguts estan acusats de desordres, obstrucció a la circulació, resistència a l'autoritat i danys per valor de 51.000 euros. Han sortit en llibertat però s'hauran de presentar al jutjat per signar cada 1 i 15 de mes.

Una concentració de suport els ha rebut a les portes del jutjat de Tarragona. Els dos nois han sortit a quarts d'una. Segons Pobleviu.cat, el jutge els ha deixat en llibertat per manca de proves sobre els fets imputats. A més, hi hauria ordre de cerca per a dues persones més. Una ja ha anunciat oficialment que s’entregaria mentre que de l’altra no se’n sap res.

Els detinguts durant la vaga van ser posats en llibertat amb càrrecs acusats per desordre públic.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid