Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
S'eleven a 8 els detinguts a Tarragona

El detingut ahir és militant de la CUP i el d'avui de la CNT

31/03/2012 Drets i Llibertats
Aquest dissabte al matí els Mossos d'Esquadra han practicat una nova detenció relacionada amb els incidents posteriors a la manifestació de Tarragona de dijous. Es tracta d'un militant de la CNT que ha estat detingut a casa seva mateix, segons ha confirmat el mateix sindicat. Aquest detingut en suma vuit des de dijous. A més, la policia ha intentat detenir aquest mateix dissabte una nova persona -també implicada en el teixit popular tarragoní- que no es trobava a casa seva. Segon Pobleviu.cat, és probable que en les properes hores es lliuri a la policia i demà passi a disposició judicial.

Pel que fa a la persona que va ser detinguda a la concentració de suport de divendres al vespre s'ha negat a declarar. Els Mossos l’acusen de desordres públics, obstrucció de la circulació viària, danys per valor de 51.000 euros i resistència a l’autoritat. Diumenge declararà davant del jutjat de guàrdia de manera que passarà a la Comissaria de Camp Clar. En aquest cas es tracta d'un militant de la CUP.  El seus advocats han denunciat a DelCamp.cat que la "persecució política" contra els moviments socials han portat aquesta detenció.

En total dijous es van detenir sis persones. Dos menors d'edat van sortir en llibertat divendres a dos quarts de tres de la matinada després de declarar davant de la policia i dimarts hauran de compareixer davant del jutge de menors. Els altres quatre tarragonins han declarat aquest dissabte matí als jutjats i han sortit en llibertat amb càrrecs.

Concentració de suport avui i demà

Aquest dissabte a les sis de la tarda s'ha tornat a celebrar una concentració a l'estàtua dels Despullats de Tarragona per protestar per les vuit detencions i la "persecució policial en contra els moviments socials de Tarragona".

La CNT ha convocat una concentració de suport per aquest diumenge a tres quarts de deu del matí davant del Jutjat d'Instrucció número 3 de Tarragona (Av. President Lluís Companys, 10). La CNT crida a participar-hi totes les organitzacions socials i sindicals que van secundar la jornada de vaga general i totes les persones solidàries amb els detinguts, identificats o ferits.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid