Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#29mlliure
COS: "Les forces d'ocupació continuen protegint la patronal i el capital per tots els mitjans"

La Coordinadora Obrera Sindical ha condemnat la detenció d'un militant del sindicat ahir dijous

20/04/2012 Drets i Llibertats
La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha condemnat la detenció d'un militant del sindicat ahir dijous i ha denunciat que les sis detencions que es van practicar "s'emmarquen dins la campanya repressiva derivada arran de la darrera vaga general i evidencien que les forces d'ocupació continuen protegint la patronal i el capital, per tots els mitjans possibles al seu abast".

La COS ha mostrat la seva solidaritat amb els sis joves detinguts, quatre a Barcelona i dos a Tarragona -un d'ells militant del sindicat i d'Endavant (OSAN)- i els tres empresonats i afirma que "aquesta nova onada repressiva no pretén cap altra cosa que legitimar la reforma del Codi Penal espanyol, que defensen des del PP, CiU, CEOE, etc., mitjançant la qual volen acabar amb els més elementals drets democràtics a la llibertat d'expressió, reunió, manifestació, etc.".

Sense defensar la "violència indiscrimiada", el sindicat entén que "els realment violents són els patrons i els seus servidors (polítics, policies, etc.), i que davant la destrucció total dels nostres drets més elementals com a persones, com a classe i com a poble, la solidaritat i la lluita són absolutament legítimes i necessàries".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid