Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#29mlliure
"Ens trobem davant d'una ofensiva que fa anys que dura"

Endavant (OSAN) i Alerta Solidària se solidaritzen amb el militant d'Endavant detingut a Tarragona

20/04/2012 Drets i Llibertats
La detenció a Tarragona de Josep Maria M. C., militant d’Endavant, per la seva participació a la vaga, així com el processament d’una vintena més d’independentistes, entre la vuitantena de persones encausades, "denota que qui ens governa té posada la direcció fixa, en el camí de la precarització, l’empobriment i la necessària repressió per imposar la pau romana".

L'organització Endavant (OSAN) i Alerta Solidària han emès un comunicat arran de la detenció del militant independentista en què alerten que "ens trobem davant una ofensiva que fa anys que dura i que pretén, a mesura que se’ns retallen drets socials i nacionals, propagar la retallada dels drets civils a la legítima protesta". "Precedit per l’estigmatització de qui es manifesta. Acompanyat per la por a la represàlia. Guarnit amb la crítica demagògica de tants mitjans de comunicació que només veuen el dit i mai la lluna que aquest assenyala",

Les dues organitzacions remarquen que el dia de la vaga general es va fer visible "l’actual context social de lluita contra l’agressió contínua als nostres drets, arrencats amb esforç, a voltes a cops, de les generacions que ens precedeixen". En aquest sentit, fan una crida a la solidaritat envers els detinguts i n'exigeix la llibertat immediata i sense càrrecs. Així mateix, fa una crida al conjunt de la societat catalana "a perdre la por, aorganitzar-se i sortir-nos del camí que ens imposen per assolir un futur digne en uns Països Catalans lliures".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid