Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
Endavant (OSAN) condemna les detencions i defensa "el dret a la rebel·lió i l'autodefensa"

L'organització ha posat en marxa una campanya contra el programa de retallades socials i repressió de CiU contra les protestes

19/04/2012 Política
Endavant (OSAN) ha expressat el seu suport als quatre vaguistes detinguts pels Mossos aquest dijous -un dels quals militant d'aquesta organització a Tarragona- i ha denunciat que "s’emmarquen en una operació repressiva relacionada amb la darrera vaga general". En aquest sentit, considera que les detencions "evidencien que tal i com va passar durant la jornada de vaga els cossos policials desplegats als Països Catalans continuen jugant el seu paper de protectors del capital".

L'organització creu que l'onada repressiva "vol legitimar unes reformes normatives que degradaran encara més els nostres drets civils fonamentals com són el de manifestació i reunió" i defensa que "totes les persones oprimides tenen el dret a la rebel·lió i a l'autodefensa". Per tant, apunta, "la lluita popular del 29-M és la legítima i necessària resposta a la socialització de les pèrdues i la privatització dels guanys".

Campanya "Ara parlem nosaltres!"

Endavant (OSAN) ha posat en marxa una campanya contra el programa de retallades socials i repressió de CiU contra les protestes. "Els convergents han posat les institucions autonòmiques a disposició de les classes dominants i des de la seva arribada al poder han governat contra la majoria de la població", denuncia.

La campanya pretén assenyalar els culpables: Artur Mas pel desmantellament dels serveis públics amb retallades en educació i sanitat i amb l'augment dels preus dels transports públics. Boi Ruiz per "executar l'atac més dur que recorda la sanitat amb l'objectiu d'afavorir les mútues privades, per a les quals s'obre un gran camp de negoci". I Felip Puig per respondre amb "la repressió i la criminalització".

L'objectiu és "denunciar les polítiques antisocials del govern autonòmic de Convergència i Unió que apuntarà directament a tres dels seus màxims responsables". La campanya, amb les imatges de Mas, Ruiz i Puig, arribarà als carrers i les places del Principat al llarg dels propers dies, segons ha anunciat l'organització.
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid