Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#29mlliure
La CUP denuncia que les detencions són "polítiques" i "basades en arxius il·legals"

El militant d'Endavant detingut a Tarragona no va ser identificat el 29-M

20/04/2012 Política
La CUP de Tarragona s'ha solidaritzat amb els sis detinguts aquest dijous i n'ha demanat el seu alliberament. En un comunicat, ha explicat que els dos detinguts de Tarragona són persones que van participar en la convocatòria contra les reformes privatitzadores dels governs i de retallades en serveis públics i socials, així com dels drets de les treballadores.

Un d'ells, detingut sense haver estat identificat durant el passat 29 de març, és militant d'Endavant OSAN, fet que la CUP interpreta com "una detenció política basant-se en arxius policials il·legals i la persecució dels moviments socials". En aquest sentit, recorda que "no és el primer militant de l'Esquerra Independentista detingut arran de la vaga, ja que el passat dia 30 de març en va ser detinguda una altra, militant de la CUP i d'Endavant".

La CUP anima a participar en les concentracions de suport convocades aquest divendres a les 9 del matí davant dels Jutjats i a les vuit del vespre a la plaça de la Font.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid