Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Osona per la Independència aplega 7 assembles locals

Dissabte passat, prop de 300 persones van omplir  l'auditori del Sucre  per assistir a l'acte de constitució de la plataforma Vic per la Independència

30/01/2012 Política
Amb les constitucions de Roda de Ter, la Vall del Ges i Vic per la Independència, en els darreres dies, l’Assemblea Osona per la Independència ja suma fins a set assemblees locals a la comarca. La resta, que ja es van constituir amb antelació, són Manlleu, Taradell, Bisaura i Vilatorta. La propera cita tindrà lloc el proper divendres a Balenyà.

Assemblees locals constituïdes


Manlleu, Taradell, Bisaura, Vilatorta, Roda de Ter, Vall de Ges i Vic


Assemblees locals amb data prevista per a la constitució


Balenyà, Folgueroles, Voltreganès i Malla

Constitució de la plataforma Vic per la Independència

Prop de 300 persones han omplert aquesta tarda l'auditori del Sucre de Vic per assistir a l'acte de constitució de la plataforma Vic per la INdependència, dins del procés promogut per l'Assemblea Nacional de Catalunya. La sessió ha començat amb la projecció del Lipdub per la Independència, celebrat l'any 2010 a la ciutat, i amb la presentació dels membres elegits per coordinar la plataforma.

Una portaveu del'entitat ha anunciat un full de ruta que passa per la confluència amb l'Associació de Municipis per la Independència per tal que el 2013 els ajuntaments celebrin un referèndum oficial, i que tot aquest movment social i municipal de base impulsi el Parlament català a convocar un referendum nacional d'independència l'any 2014.

Tot seguit, hi ha hagut els parlaments de Pilarin Bayés, Antoni Strubell i Ramon Tremosa.

 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid