Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L'AMI aplega ja 12 consells comarcals

El Solsonès el darrer en sumar-se a l'Associa de Municipis per la Independència (AMI)

31/01/2012 Política
El Consell Comarcal del Solsonès va aprovar en la darrera sessió plenària l'adhesió a l'Associació d'ens locals Municipis per la Independència.

La proposta va prosperar amb els vots favorables de tots els consellers comarcals de CiU i ERC i l'abstenció de l'únic representant socialista, Enric Roures.

L'ens va defensar la voluntat de formar part de l'associació per "defensar l'assoliment dels drets nacionals que corresponen a Catalunya i promoure l'exercici del dret a decidir".

Al Solsonès, han aprovat l'adhesió a l'associació els municipis de Solsona, Sant Llorenç de Morunys, Llobera, Pinell i Pinós. El darrer ple municipal de Solsona va aprovar els estatuts amb l'única abstenció del PSC.

Els Consells Comarcals que s'han adherits fins ara són: Les Borges Blanques, Ripollès, Gironés, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, Osona, l'Alt Penedès, la Garrotxa, el Bages, l'Urgell i el Solsonès
Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid