Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Funció Pública
Felanitx rebrà Bauzá amb una cassolada

El SEPC i Felanitx en Moviment denuncien pressions als estudiants de la població per evitar la presència d'estudiants a la concentració

27/01/2012 Llengua
Felanitx en Moviment ha convocat una cassolada a les 13 h d'aquest divendres davant de l'Ajuntament de la població on hi ha previst la celebració del Consell de govern de les Illes amb la presència del president Bauzà.

Ja són diversos centenars les persones que, a través de les xarxes socials, han confirmat la seva assistència. El col·lectiu també ha elaborat un cartell que parodia les històries d’Astèrix.

Tot i així, Felanitx En Moviment, vol encoratjar més a tota la ciutadania felanitxera a donar la "benvinguda" que es mereixen Bauzà, Delgado i tota la seva tropa, si no es fan por en el darrer moment. Les cassoles, els xiulets i qualsevol estri que faci renou serà d'allò més útil! Ara és l'hora de demostrar que som un poble que no calla! i que no consentirem els atacs contra la nostra llengua i la nostra cultura!”

Pressions als estudiants per evitar que vagin a la concentració


El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i  Felanitx En Moviment denuncien que de la Conselleria d'Educació, està prenent mesures per evitar la presència d'estudiants, concretament de l’Institut d'Educació Secundària de la població, a la concentració de rebuig al PP. Les dues entitats mostren el seu frontal rebuig a aquestes actuacions, que cerquen atemorir la comunitat educativa i evitar que es sumi al clam que aquests dies s'està sentint a tot Mallorca pels drets nacionals i socials.

A més a més, han fet una crida a la participació a la concentració i tornar  a plantar cara al Partit Popular i a les seves polítiques antisocials i antimallorquines. “Si tenen por de nosaltres, és que som una força vertaderament decisiva. Demostrem que el món estudiantil, com tantes vegades a succeït, sabem estar al capdavant de les lluites per damunt de tota repressió, imposició, o censura”, han dit.

La reunió havia de celebrar-se divendres passat

El Consell de Govern que Bauzá i els seus consellers havien de celebrar a Felanitx el passat divendres 20 de gener. Reunió que fou cancel·lada a corre-cuita per por de la convocatòria de protestes contra dels atacs a la llengua, a la cultura i la identitat de tots els mallorquins.

Tal fou la resposta dels felanitxers que decidiren plegar veles ben aviat. Però ara, amb l'actitud prepotent i provocadora que els caracteritza, tornen a convocar el Consell de Govern a Felanitx. Aquesta es celebrarà el pròxim divendres, dia 27 a de gener.

De moment, Govern ha decidit mantenir la convocatòria. Això sí, sense dir l’hora, una mostra de que no controlen la situació. Bauzá està disposat, passi el que passi, a eliminar el català de la funció pública, però sembla no acabar d’entendre les conseqüències, en forma de conflicte social que poden tenir aquestes polítiques.

De moment, centenars de persones han estat convocades a les 13.00 hores per Felanitx en Moviment per fer saber al president que no hi és benvingut. Com a Sa Pobla, la guàrdia civil tornarà a ser present en un desplaçament de Bauzá. I tot indica que no serà la darrera vegada durant aquesta legislatura.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid