Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Ciutadans per la Llengua presenta al·legacions a la Llei de la Funció Pública a les Illes

Un col•lectiu anomenat Ciutadans per la Llengua, ha posat en marxa un sèrie d’al·legacions a l’avantprojecte de Llei de la Funció Pública a les Illes Balears

09/01/2012 Llengua
Per als Ciutadans, el Govern de José Ramón Bauzà pretén buidar de contingut la normativa sobre llengua vigent a les Illes i ho vol fer disfressant-ho de modificació de la Llei de la funció pública. Els canvis que vol fer, apunta el col·lectiu, són tan greus que en alguns aspectes suposarien un retrocés a temps predemocràtics.

Per al grup, un atac d’aquesta envergadura fa imprescindible una reacció contundent de la societat, i conviden tothom a presentar al•legacions a l’esborrany d’avantprojecte que el passat 27 de desembre, en plenes festes de Nadal, la Conselleria d’Administracions Públiques va treure a audiència pública. Es pot fer a títol individual o bé en representació d’una entitat, associació, descarregant-se un model de document a la seva plana web http://ciutadansperlallengua.blogspot.com/. Els Ciutadans assenyalen que, com més siguin els qui manifesten el seu rebuig a aquesta iniciativa, més poc legitimat estarà el Govern per dur-la endavant.

El col•lectiu demana a tothom que, una vegada presentat l’escrit, enviï un missatge a l’adreça ciutadansperlallengua@gmail.com. El termini per presentar els escrits d’al•legacions acaba aquest dissabte, 14 de gener, encara que la majoria de registres no estan oberts en dissabte, segons informa Tribuna Mallorca
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid