Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
"Felanitx en Moviment" convoca una cassolada contra Bauzá

L'havia convocat la setmana passada, però ho va haver de desconvocar ja que Bauzà va decidir en el darrer moment no fer el Consell de Govern en aquesta localitat.

24/01/2012 Llengua
Després de l’anunci de que Bauzá anirà aquest divendres, "Felanitx en Moviment" torna a convocar una cassolada per al divendres 27 de gener, a les 13.00 hores, davant l'Ajuntament. Ja són diversos centenars les persones que, a través de les xarxes socials, han confirmat la seva assistència. El col•lectiu també ha elaborat un cartell que parodia les històries d’Astèrix.

Segons Felanitx en Moviment, “definitivament aquesta gent no n'aprèn. El Consell de Govern que en Bauzá i els seus consellers havien de celebrar a Felanitx el passat divendres 20 de gener, fou cancel•lat a corre-cuita per mor de la convocatòria de protestes contra dels atacs a la llengua, a la cultura i la identitat de tots els mallorquins.

Tal fou la resposta dels felanitxers que decidiren plegar veles ben aviat. Però ara, amb l'actitud prepotent i provocadora que els caracteritza, tornen a convocar el Consell de Govern a Felanitx. Aquest es celebrarà el pròxim divendres, dia 27 a de gener.

Per això, des de Felanitx En Moviment, volem encoratjar tota la ciutadania felanitxera a donar la "benvinguda" que es mereixen Bauzà, Delgado i tota la seva tropa, si no es fan por en el darrer moment. Les cassoles, els xiulets i qualsevol estri que faci renou serà d'allò més útil! Ara és l'hora de demostrar que som un poble que no calla! i que no consentirem els atacs contra la nostra llengua i la nostra cultura!”
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid