Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Horta de Sant Joan lliura 500 al·legacions contra la central eòlica dels Pesells

Fa uns dies, el  consell comarcal del Matarranya va expressava públicament el seu suport a les reivindicacions en contra del parc eòlic dels Pesells. Recordem que fa tres anys els poble d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) es va manifestar en contra a través d'una consulta popular.

Propietaris afectats, veïns, entitats i l’Ajuntament d’Horta han presentat més de 500 al·legacions contra el projecte de construcció del parc eòlic dels Pesells. Les al·legacions pretenen frenar la declaració d’utilitat  publica del parc, un dels últims tràmits abans de sol·licitar la llicència d’obres.

25/08/2011 01:49 Territori
La immensa majoria d’aquestes mateixos persones, entitats i administracions ja van presentar el mateix tipus d’al·legacions ara fa dos anys, abans que la Generalitat aprovés la reducció de la potència de la central eòlica i modifiqués, per tant, el projecte inicial. Davant d’això, la promotora Fersa Energías Renovables ha tingut que sol·licitar de nou la declaració d’utilitat pública per a 10 dels 17 aerogeneradors previstos en un inici, un tràmit publicat al Diari Oficial de la Generalitat el passat 14 de juliol que porta implícita l’ocupació urgent dels béns afectats i l’acceleració del procés expropiatori.
 
El document argumenta que la declaració d’utilitat pública «s’oposa a la voluntat del poble d’Horta», expressada en consulta popular el 2008.
 
El nou govern de l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan, format per PP i PSC i encapçalat per l’alcalde popular José Antolí també ha presentat al·legacions en contra.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid