Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades laborals
La CUP dóna suport als treballadors de Badalona Comunicació

A finals de novembre es va conèixer la notícia que Badalona Comunicació emetria a partir del 31 de desembre però amb menys recursos.

29/12/2011 Comunicació
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona ha mostrat el seu suport als treballadors i treballadores dels mitjans públics de comunicació a Badalona, ara afectats per les retallades a la ràdio i la televisió local. Molts d'aquests tècnics audiovisuals i periodistes es trobaran ben aviat a l'atur per una decisió política de l'ajuntament d'aquesta ciutat.

El portaveu de la CUP Francesc Duran va donar suport als i les treballadores de Badalona Comunicació, en nom de la candidatura independentista, que van ser recollides al programa Badalona Notícies del 27 de desembre de 2011.

A finals de novembre es va conèixer la notícia que Badalona Comunicació, una societat que gestiona la televisió i la ràdio municipals, emetria a partir del 31 de desembre però amb menys recursos. El govern local a mans del PP va manifestar que tenia com a objectiu reduir a la meitat el pressupost d'aquest ens públic, que passaria dels 2,6 milions actuals a 1,3 milions.

Segons ha manifestat el treballadors afectats, les intencions del PP és acomiadar part de la plantilla, un 50%.

La regidora de Govern, Maritxu Hervàs, va assegurasr fa unes setmanes que el PP “no farà com el PSC a l'Hospitalet de Llobregat” -que va tancar la televisió local i va deixar a l'atur els treballadors- i que no tancaran “ni la televisió, ni la ràdio, ni el butlletí municipal”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid