Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Entre prohibicions i retallades

Per Jordi Navarro, regidor de la CUP a Girona. Publicat al seu bloc el 8 d'agost de 2011.

Fa poques hores he arribat del Pirineu, on he passat uns dies amb els meus nanos i la meva companya. Retrobar-se amb els cims pelats i les planes verdes de la muntanya pirinenca és per mi un ritus que cada any realitzo des de fa dècades.

19/08/2011 18:44 Hemeroteca

Però ara que he arribat a la meva ciutat em trobo amb un panorama polític i social d'allò més remogut. D'una banda els canvis que s'estan produint en la PIRMI, unes mesures que no faran més que agreujar la precària situació en què es troben molts col·lectius desfavorits i vulnerables de la nostra societat. Canvis (retallades encobertes) amb una voluntat clara: engrandir encara més el solc que separa les classes marginals de les classes privilegiades. D'aquesta manera es posen les bases per trencar la feble cohesió social al nostre país, una fragmentació que tindrà greus conseqüències a curt termini. Més endavant ho analitzarem amb més calma.

I de l'altra em trobo que el nou govern municipal de Girona ha decidit prohibir els actes de l'Onze de setembre a la Plaça Catalunya, uns actes que fa dècades que es realitzen a places del nostre Barri Vell. A més, la prohibició es vol estendre a d'altres indrets i que amenaça la vida associativa de la ciutat. Que quedi clar que la CUP lluitarà perquè les places i carrers de la nostra ciutat, dels nostres barris, del Barri Vell, puguin acollir actes reivindicatius, festius, culturals, i lúdics.

Afortunadament l'aire de muntanya m'ha omplert d'energia, i a partir d'avui mateix tornarem a encarar amb més força que mai les adversitats i la lluita, que serà llarga i dura.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid