Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 Els treballadors de Sintel finalitzen el campament reivindicatiu a Madrid

2001 Els treballadors de Sintel finalitzen el campament reivindicatiu a Madrid

03/08/2001 Tal dia com avui

Els treballadors de l'empresa de telefonia Sintel aprovaven en assemblea en aquesta data els acords assolits entre el Govern espanyol i els representants sindicals i decidien posar fi al campament que mantenien al Paseo de la Castellana de Madrid des de feia sis mesos com a protesta per la situació en què els va deixar la fallida de l'empresa.

L'acord preveia la recol·locació per a almenys la meitat dels 1.800 treballadors i la jubilació anticipada per a la resta. Sintel era una filial de Telefónica que el 1997 va ser venuda a l'empresari cubà Jorge Mas Canosa. Des que es va declarar en fallida l'any 2000, els treballadors mantenien una mobilització que va assolir la màxima expressió amb l'acampada de la majoria d'ells al centre de Madrid.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid