Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La revolta dels amos
25/06/2024 Hemeroteca
Trobo que al manifest dels tres-cents n’hi falten cinc de molt concrets que l’haurien convertit en una obra mestra del teatre-acudit polític de tots els temps. Hi falta Joan Tardà, que s’ha queixat que no li passessin a signatura perquè ell cregui que la renovació és més Junqueras. Hi falta Gabriel Rufián, que s’ha afanyat a repiular el fil de queixa de Tardà. Hi falten dos dels tres dimissionaris que han de pilotar la transició. Marta Rovira, al partit. Pere Aragonès, al govern. Sí que hi és, en canvi, Sergi Sabrià, el gran comunicador. Trobo que hi falta, per situar-ho en l’excel·lència de la comèdia i el vodevil, el mateix Oriol Junqueras. Quin nivell, si el manifest fos de 305 i el signessin Junqueras, Rovira, Aragonès, Tardà i Rufián! Seria a plenitud el que em piulava un company. “Tres-cents amos es rebel·len contra ells mateixos.”Seria això, sí! La revolta dels amos! Perquè, es pot saber de quina cúpula dirigent demanen la renovació aquests 300 nois i noies de la cúpula dirigent? A quina base estaven fins ara les Vilagrà, Vilalta, Mascort, Torrent, Capella, Garriga, Serret, Balcells, Maragall i tutti quanti? De què parlem, amics? Tan complicat és dir públicament a Oriol Junqueras que s’equivoca? Tan complicat és dir-li públicament que el partit necessita un pas al costat? En lloc de cridar a la renovació, no hauríeu d’anunciar, com Rovira, Aragonès i Sabrià, un pas al costat vosaltres mateixos? La renovació es demostra renovant-se!
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid