Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EN DEFENSA DEL TERRITORI
Sant Just Desvern es mobilitza en defensa de la Vall i el pla de la Bonaigua

Els darrers anys el poble ha anat creixent pel Mas Lluí (pressionant el parc de Collserola), encara li queda edificar nous equipaments allà, i darrerament s'ha començat a urbanitzar el sector de Garrofers amb habitatges de luxe (al parc de la Bonaigia), sense tenir en regla la planificació. També començarà en poc temps l'edificació de pisos al peu de la carretera Reial, a l'alçada del polígon industrial.

27/05/2024

Centenars de persones s'han manifestat aquest diumenge pels carrers de Sant Just Desvern per impedir la construcció de noves vies urbanes a l'entorn de la riera Bonaigua, o ampliació de les existents a la Vall de Sant Just i la suspensió de qualsevol actuació urbanística que pugui sorgir d’ara endavant, fins que no es revisi el planejament vigent de tot el poble. "Hi ha d'haver un procès de participació per decidir fins quant pot créixer Sant Just, i per on", tal com s'aputa al manifest en defensa de la riera i la vall.

A la marxa reivindicativa, convocada per la Plataforma cívica en defensa de la vall de Sant Just,  han participat també, algunes persones en representació de diversos col·lectius veïns, com "No al Caufec","Sos Baix Llobregat i l'Hospitalet, "Plataforma cívica per a la defensa de Collserola" que pateixen situacions de tensió urbanística, amb projectes tant o més incoherents com el de la Vall de Sant Just

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid