Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
en defensa del territori
Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua

Aquest diumenge a les 11h a la plaça Camoapa de municipi. La Plataforma Cívica en Defensa de la Vall 2.0 remarca que la Vall encara no està salvada per això crida a la mobilització sota el lema "Reaccionem abans no sigui massa tard!"

22/05/2024 Territori

La Plataforma Cívica en Defensa de la Vall de Sant Just, de la qual forma part Ecologistes en Acció de Catalunya ha convocat a tot el veïnat a sumar-se a la manifestació s'aquest  diumenge, 26 de maig a les 11:00 a la plaça Camoapa de Sant Just Desvern.

Per a la Pltadorma, "a Sant Just s’està destruint la Vall i la Riera per interessos urbanístics privats, amb el suport de l’Ajuntament, que està planificant la construcció d’uns 160 habitatges, bàsicament de luxe, afectant un entorn clau de la Vall de Sant Just i la Riera, que és entrada al Parc Natural de Collserola".

També apunta, que "l’Ajuntament no està tenint en compte l’impacte mediambiental en plena crisi climàtica, ni les necessitats reals d’habitatge i de mobilitat. Entre d’altres, la construcció a les zones limítrofes al Parc del Collserola potencia la seva sobrefreqüentació i destrueix la biodiversitat".

L’Ajuntament justifica les noves urbanitzacions de luxe com a moneda de canvi per poder construir habitatge protegit, obviant alternatives com ampliar la borsa d’habitatge de protecció oficial, i utilitza aquest argument per a confrontar als veïns i veïnes.

Volen evitar la construcció de nous habitatges a la Riera, i que aquesta quedi integrada dins dels espais naturals considerats de transició al Parc Natural de Collserola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid