Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcanyís impartirà El nivell C1.2 de català
21/09/2023 Drets i Llibertats

Amb el curs acadèmic 2023-2024 a punt de començar el proper mes, l'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcanyís continua innovant per facilitar l'accés a les classes al nombre més gran de persones possible. Per això, aquest any se sumen els nivells A2 i C1.1 d'anglès i el nivell C1.2 de català a la modalitat semipresencial, que consisteix en dues sessions a la setmana, una presencial i l'altra mitjançant una plataforma virtual daprenentatge com és Google Classroom o similars. Aquesta és una fórmula que ja es fa servir des de fa alguns anys en aquesta EOI. Concretament a les classes de català, el nivell C2 del qual s'imparteix així des del curs 2020-21. La Franja-net, se n'ha fet ressó de l'informació apareguda a la Comarca.

L' EOI compta amb seu a Alcanyís , on s'imparteix anglès, francès, alemany i català; i extensions a Casp , amb anglès i francès; Alcorisa, Andorra, Calanda i Valderrobres , on s'imparteix anglès.

Les extensions només compten amb anglès B.1, B2.1 i B2.2 , per la qual cosa així es pretén afavorir que potencials alumnes de la resta de poblacions, puguin optar als nivells de principiant A2 i d'avançat a C1.1 acudint sol una vegada a la setmana a Alcanyís.

Pel que fa a català , amb el C.2 des de fa un parell de cursos en un exitós format semipresencial al qual se suma el C1.2, una altra de les novetats és que els estudiants oficials actuals que hagin aprovat C1.2 podran promocionar de forma directa com a antic alumne sense necessitat de fer preinscripció.

«Tenim molta il·lusió, és un repte afegir dos grups d'anglès a la semipresencialitat però pensem que sortirà molt bé, es tracta de donar facilitats de disponibilitat a l'alumnat», diu la directora, Carmen Navarro, que confia anar sumant estudiants , una xifra que els últims anys es mou al voltant dels 410. «Sempre destaco les taxes, que són 102 euros per 120 hores de tot el curs, és a dir, que cada classe surt més barata que un cafè», somriu . No només el treball a l'aula és important, a l'EOI tenen un pes específic les extraescolars , unes activitats de contingut variat i que resulten molt importants a l'hora d'interioritzar un idioma. L'EOI a més és una manera de socialització entre persones de totes les edats, des dels 14 anys fins a un màxim que no té límit.

Terminis en marxa

Fins al 21 de setembre s'estan fent les proves de classificació online d'anglès, francès i alemany; mentre que la prova de classificació presencial de català va vèncer el dia 11. A més, hi haurà proves de classificació extraordinàries per a tots els idiomes, que mancant fixar els dies exactes, -cosa que s'anunciarà- es realitzaran cap a final de setembre i principis de octubre. La prova de català serà presencial, i les dels altres idiomes, en línia.

Quant a la sol·licitud de places dalumnat de nou ingrés, aquesta podrà registrar-se fins al dia 23 . Del 26 de setembre al 2 d'octubre a les 14.00, els admesos podran fer la matrícula mitjançant procés en línia. Les classes començaran entre el 2 i el 3 d'octubre a Alcanyís ia totes les extensions.

Cal recordar que la secretaria dóna servei cada matí de dilluns a divendres per dur a terme aquests processos, així com per atendre qüestions i resoldre dubtes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid