Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
"El problema no és que no hi hagui habitatge, el problema és que la cada cop més gent no pot accedir-hi de manera garantida i digne"
08/09/2023 Drets i Llibertats

Amb aquestes paraules extretes d'un comunicat del El Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) on critica durament la política del nou govern balear que vol inncrementar el parc d'habitages amb més alçària dels edificis, i reconvertir locals en immobles.

En el text, el GOB puntualitza que "la problemàtica de l’habitatge que actualment es pateix a les Illes Balears és el resultat de factors múltiples i diversos marcats que no es solucionaran construint més i deixant-ho en mans de la iniciativa privada. Cal anar a les causes i no pretendre falses solucions per la via ràpida".

Els ecologistes reconeixen que "el problema és complex, i més construcció, divisió i densificació en una illa ja totalment saturada no resoldrà, via mercat, allò fonamental que han de garantir els poders públics i que és garantir l’accés a l’habitatge. Veim que el Partit Popular aixeca la veda plantejant solucions que no atenen la vertadera complexitat i dimensió de la problemàtica de l’habitatge, alimentant el negoci, l’especulació. Estarem al cas de les especificacions que es concretin al Decret Llei anunciat, però en tot cas, insistim, això no és política d’habitatge, és política econòmica enfocada al sectors immobiliaris i de la construcció.".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid