Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sobiranisme
L'ASM explica als turistes la diferència entre Mallorca i Espanya

"Ja que Espanya ens explota i ens condemna al monocultiu turístic, així almanco aprofitam la presència de visitants d'altres països per informar-los de la nostra realitat i que no se'n vagin amb la imatge falsa que els pretén enroscar Espanya", ha explicat l'ASM.

15/11/2022 Política
La taula informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha començat a distribuir un full volant als turistes que explica quines coses són pròpies de Mallorca i quines no. Començant pel català, llengua pròpia de Mallorca, el full distingeix entre el ball de bot i el flamenc, la sobrassada i el xoriço, la bandera quadribarrada i la 'rojigualda', el rei en Jaume i Felipe de Borbón i els foners i els toreros. Per acabar, fa una pinzellada sobre les conseqüències de la Guerra de Successió, la persecució del català i l'espoli fiscal espanyol.

"Ja que Espanya ens explota i ens condemna al monocultiu turístic, així almanco aprofitam la presència de visitants d'altres països per informar-los de la nostra realitat i que no se'n vagin amb la imatge falsa que els pretén enroscar Espanya", ha explicat l'ASM.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid