Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita Sindical
La COS denuncia la repressió sindical a "Embutidos Viber SL" de Valls i demana la readmissió d'una treballadora
25/03/2022 Laboral

Aquest dijous s’ha celebrat el judici en el que demanen la nulitat de l’acomiadament per vulneració de drets fonamentals com és el dret a la llibertat sindical, esperem que es faci justicia i readmetin a la treballadora Lyuba.

La treballadora va ser acomiadada de l’empresa Embutidos Viber S.L. arran d’organitzar una secció sindical de la COS. Una secció sindical totalment legítima i amb l’ànim de millorar les condicions laborals en matèria de riscos laborals.

A partir d’aquest fet s’han produït pressumptes agressions verbals i psicològiques a les companyes de la secció sindical, per aquest motiu s'ha demanat posar en marxa el protocol de prevenció d’assetjament laboral.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid