Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió
Meridiana Resisteix! manté les convocatòries de mobilització

L’ANC i diversos col·lectius han fet una crida a participar amb el tall d’aquest d’aquest vespre desafiant a Interior, ja que a partir d’avui deixarà d’autoritzar la protesta. Per la seva banda Lluís Llach ha assegurat que la decisió és "una vergonya" i que espera que "no se'n surtin" amb l'intent d'aturar els talls. També el conseller a l'exili Lluís Puig ha defensat que "cada dia cal ser més"

12/02/2022 Política

Meridiana Resisteix! manté la convocatòria per aquest vesprè en la que comptarà amb el suport de l'ANC i nombrosos col·lectius que han fet crides a sumar-se a l'acció, desafiant d'aquesta manera a Interior ja que a partir d’avui deixarà.

El col·lectiu ha fet una comunicat ras i curt davan la descisió del departament d'Interior sota el títol "Un Govern colonial no ens farà callar":

"Estem reivindicant un drets fonamentalsi una reivindicació en la qual tant l'Estat espanyol com la Generalitat està represaliant la gent per exercir els seu drets. Estem en un estat que vol donar-nos por, ficar-nos la por al cos perquè la gent no surti carrer. Només quan plantem cara , avancem cap a la llibertat d'aquesta Terra".

Segons que va fer públic ahir, avui serà l’últim dia que l’autoritzen per a no causar molèsties als veïns amb la protesta, una de les poques que ha persistit de manera continuada d’ençà de la sentència del Tribunal Suprem espanyol que va condemnar els presos polítics.

Interior vol que, a partir de dissabte, els manifestants es concentrin a la placeta davant de l’estació de Renfe de Sant Andreu Arenal, però que no tallin la circulació. En cas que ho faci, van dir que els Mossos podrien actuar “amb criteri de proporcionalitat”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid