Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Meridiana Resisteix
Meridiana Resisteix fa avui el 620è tall per a la República Catalana

Durant jornada d'ahir hi va haver un intent d'atrpellament ala concentració. Tot i que s'ha demanat l'acta i/o denúncia sobre el fet, ni els mossos ni la Guàrdia Urbana han volgut procedir a cap petició

27/12/2021 Drets i Llibertats

Aquest dilluns a les 19.30h començarà  620è tall a la Meridiana. Aquesta emblemàtica prostesta va arrencar amb la sentència contra els acusats d'haver facilitat el referèndum de 2017, el 14 d'octubre del 2019. La mobilització s'ha mantingut amb la perseverança de veïns dels barris pròxims i de Barcelona, i d'un conjunt de persones que hi han mostrat el suport (actuacions musicals, parlaments de persones significatives, sardades, etc.)

Una protesta que no va ser la més espectacular ni la més nombrosa, i va passar força desapercebuda. Fins que les protestes van començar a decaure i el tall de la Meridiana es va mantenir, persistent, tots els vespres, amb una capacitat de resistència que només es va veure doblegada per la pandèmia i el confinament. Però de manera temporal.

Tot i així, el govern els està cosim amb multes, però es mantenen ferms.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid