Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
17-A
Meridiana Resisteix ret un emotiu homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

"Les declaracions del Comissari Villarejo fan més que mai necessàries les protestes com Meridiana Resisteix

12/01/2022 Drets i Llibertats

Aquest vespre, durant el tall 625 a la Meridiana s'ha fet un emotiu homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d'agost de 2017 respectivament. Ha consistit amb l'encesa de 16 espelmes enmig de l'avinguda acompanyat d'un minut de silenci. 

El record a les víctimes ha estat seguit a les xarxes socials reproduint la pilulada de la notícia que recordava la presència als talls de la Meridiana de Javier Martínez, el pare del petit Xavi que va morir en l’atemptat del 17A a la Rambla. Presència "obligada", ja que venia de l’homenatge a les víctimes de l’atac a Hipercor i per aquest fet va ser multat errònieament. Els Mossos el van identificar.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid