Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Calendari escolar
Continua la tancada dels membres dels sindicats docents al departament d'Educació

Els docents no abandonaran l’edifici fins que Educació no decideixi fer-se enrere en la mesura del calendari

18/02/2022 Educació

Ahir al migdia, membres dels sindicats docents van ocupar la seu del departament d'Educació com a protesta pel calendari escolar que ha proposat la conselleria pel proper curs. 

Per la seva banda, el Conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha tornat a defensar el canvi en el calendari escolar i ha afirmat que si tot el que alguns critiquen són les formes és perquè no hi ha res més a criticar. "No escoltarem mai l'immobilisme", ha dit, i alhora ha insistit que la modificació del calendari era una demanda històrica i que s'ha pres en benefici de l'alumnat. Ha lamentat "la crítica per la crítica" i ha afirmat que ell és conseller "per prendre decisions". Cambray explicarà dilluns la decisió al Consell Escolar, com ha assegurat que ja tenia previst, i ha assegurat que es poden incorporar millores a la seva proposta, com ha defensat que s'ha fet sempre.

Davant d'aquesta situació, els docents han assegurat que no descarten anar a la vaga si el conseller no obre vies de diàleg davant  d'aquesta situació. Anar a la vaga és una mesura que es contempla des de tots els sindicats. Davant de la situació de punt mort que es troba el conflicte, els docents també han demanat la dimissió del conseller.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Fora fatxes del Fossar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid