Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
assetjament sexual
Concentració a VIC en suport a les dones que presenten una denúncia d'assetjament sexual a l'empresa de neteja ESFOSA

Aquest dimecres a les 10h davant de Correus de Vic,

23/09/2020 Gènere

Càrnies en Lluita, i amb el suport de grups de dones d’Osona i el Ripollès ha convocat una concentració davant de Correus, de Vic, a les 10 del matí, per tal de mostrar–los la seva solidaritat. Aquestes organitzacions han animat les dones a qui també hagi assetjat perquè s'atreveixin a explicar el seu cas als responsables de l'empresa. Es tracta d'una situació que creuen que es pot estar repetint a d'altres empreses amb treballadores amb contractes precaris.

El passat 17 de setembre, treballadores de l'escorxador van presentar una denúncia per assetjaments sexuals contra un encarregat de l'empresa de neteja ESFOSA. De moment l'empresa ja s'ha encarregat d'obrir un expedient sancionador perquè han trobat prou indicis en les primeres entrevistes amb les afectades. El cas està també en mans dels Mossos d'Esquadra. 

Una de les afectades és Montserrat Castañé, que ha estat patint assetjament i amenaces des de fa quatre anys per part d'aquest encarregat de la neteja. Fa un any va veure com intentava abusar d'una altra companya, i es van unir per buscar més afectades que no parlessin per por. "Ell em va dir que era l'encarregat, que tenia el poder, i jo era una merda, una puta més, i que el creurien abans a ell que a mi, i que, si ell em deia que es follava, doncs allà es follava", segons a declarat a TV3.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid