Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
L'Assemblea per Cadaqués demana la suspensió de les obres d'urbanització de Caials 27 després d’haver detectat diverses irregularitats

La formació insta a l'Ajuntament a revisar i adequar el projecte

27/07/2020 Territori
L'Assemblea per Cadaqués ha demanat la suspensió de les obres d'urbanització de Caials 27 després d’haver detectat diverses irregularitats, i insta a l’Ajuntament a revisar i adequar el projecte.

La formació assenyala que l'empresa promotora no ha complert amb els terminis d'execució i entrega de la urbanització, que 28 mesos després de la data prevista per a la finalització dels treballs, segueix inacabada.

També considera que el projecte d'urbanització podria ser nul, al no complir amb les normatives d'accessibilitat, com el codi d’accessibilitat (Decret 135/1995 de 24 de març) i l’Ordre VIV/561/2010 d’1 de febrer. “S’han instal·lat les faroles al mig de la vorera, impedint l’accés a les persones amb problemes de mobilitat, cadires de rodes, cotxets, caminadors, etc.” A més, denuncia la desaparició de dues barraques de pedra seca, l'abocament il·legal de runes, i l'atorgament de llicències d'edificació sense que hagin finalitzat els treballs d'urbanització, entre d’altres irregularitats, i afirma que “És inadmissible que a ple any 2020 s'urbanitzi sense tenir cura de l’entorn i del medi ambient, sense preservar el patrimoni històric i sense pensar
en l'accessibilitat de les persones”.

L'Assemblea per Cadaqués ha presentat un informe amb més de 60 fotografies adjuntes, instant a l'Ajuntament de Cadaqués a actuar amb caràcter d'urgència, i es reserva el dret a exigir el compliment de la legislació i del planejament urbanístic davant la jurisdicció contenciosa administrativa. “Només es demana una revisió per adequar el projecte a la legalitat vigent.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid