Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 'cervell' del govern espanyol és el responsable de la campanya 'Limpiando Badalona' de Xavier García Albiol

Fa una setmana el digital La Información va publicar una notícia on s'afirma que Iván Redondo (cap de gabinet de la Presidencia del Gobierno) sempre acompanya Pedro Sánchez en aquests dies de la pandèmia del coronavirus. Redondo va ser el principal assessor de Xavier García Albiol durant les campanyes electorals municipals del 2007 i  2011. El dirigent del PP considera Redondo "un crack y un amigo".

29/03/2020 Política

Iván Redondo Bacaicoa (Donosti, 1981) és en qui el president espanyol té delegades les funcions de cervell i segons una notícia publicada fa una setmana pel digital La Información un dels 4 'pretorians' que sempre l'acompanyen en aquests dies de la pandèmia del coronavirus. Redondo és un assessor polític professional que treballa per qui pagui els seus serveis i que ara és el cap de gabinet de la Presidencia del Gobierno. 

Ivan Redondo va ser el principal assessor de Xavier García Albiol durant les campanyes electorals municipals del 2007 i 2011 que van permetre al dirigent del PP ser alcalde de Badalona. Unes campanyes xenòfobes sota el lema 'Limpiando Badalona' (una campanya que va ser condemnada pel Consell d'Europa per racista) que van arribar a titllar els romanesos de "plaga" imprimint octavetes amb el lema "No queremos rumanos". Tot indica que les campanyes dissenyades per Redondo van ser efectives ja que Xavier Garcia Albiol  va obtenir onze regidors. Albiol considera a Redondo "un crack y un amigo".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid