Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poder i reacció
L'ultra Alberto Fernàndez Saltiveri, nou fitxatge de García Albiol a Badalona
03/06/2012 Política

Alberto Fernàndez Saltiveri és el nou fitxatge ultra de Xavier García Albiol a l'Ajuntament de Badalona. Però qui és aquesta mà executora de la feina de l'alcade badaloní i enemics dels nouvinguts?

Es tracta del responsable de la reestructuració de Badalona Comunicació (empresa pública de la Televisió i la Ràdio municipals), que ha acabat amb un ERO i 22 treballadors al carrer.

Anys enrere també ha estat conseller general de La Caixa d'Estalvis, sota la direcció d'Isidro Fainé Casas, Salvador Gabarró Serra, Jordi Mercader Miró i Javier Godó Muntañola, anys en què encara eren presidents honorífics Juan Antonio Samaranch i José Vilarasau Salat.

L'exportaveu del PP al Consell Municipal del Districte de Sarrià l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Saltiveri, va ser destituït el 2010 del seu càrrec per organitzar un acte de l'extremista Aleix Vidal-Quadras, en contra de la direcció més moderada del PP. Es tracta d'un home de confiança de García Albiol destacat pels seus posicionaments públics anticatalans i casernaris. Però durant els darrers anys ha anat fent carrera, fent palès el seu tarannnà, un fet que l'ha portat a fer mèrits dins dels sectors del PP més reaccionaris.

Fernàndez Saltiveri es destaca per propaganda favorable a l'extermini del català, especialment a les piulades recents al Twitter: “Sentencia del TSJC que reconeix el castellà com a llengua vehicular... d sentit comú. Cumplirà el Sr. Mas??.” Aquest pedigrí espanyolista i reaccionari es completa en manifestacions protaurines plenes de demagògia, com la piuladaFatal, toros son libertat!! Trias propone que La Monumental acoja la escuela del Cirque du Soleil ¿Qué te parece la idea?."

L'anticatalanisme de Fernàndez Saltiveri va també acompanyat d'un militarisme desacomplexat, fins al punt del frikisme. En una piulada celebrava amb entusiasme de fanàtic les desfilades militars i la jura de la bandera espanyola en què havia participat a la caserna del Bruc de Barcelona: “Bon dia!! y feliz Día d las Fuerzas Armadas” i “Orgulloso de jurar la bandera española en el acuertelamiento del Bruch de Barcelona".

L'última bravatada de Saltiveri ha estat una crida a la confrontació bèl·lica contra el Regne Unit per la qüestió de Gibraltar: "Lo que está haciendo Gibraltar con los pescadores españoles debería hacer actuar d forma inmediata a España, por lo civil o por lo militar." Un atac de rauxa bèl·lica per la qual potser haurà de passar comptes amb el seu partit.

Actualment té, com a mínim, un sou com a Coordinador d’Àrea a temps complet de 42.000,00 € a càrrec de l'Ajuntament de Badalona com a “càrrec de confiança”, tal i com es va acordar en una sessió plenànira del consistori badaloní el juliol del 2011. Ara compta amb molt més poder i més remuneració com a home de confiança de García Albiol. Raó per la qual destina gran part del seu temps a promoure missatges conflictius a la xarxa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid