Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Guanyem Badalona en Comú denuncia "l’afinada” d’una Fiscalia al servei d’Albiol i el PP
09/02/2018 Drets i Llibertats

La formació municipalista Guanyem Badalona en Comú ha denunciat l’ús que fa el PP i Albiol de la Fiscalia davant la notícia apareguda aquest diumenge sobre l’arxivament d‘una investigació per corrupció per part de l’ex-cap de la Fiscalia de Barcelona Ana María Magaldi en vigílies de les eleccions del 21-D.

Les informacions aparegudes sostenen que el Fiscal d’urbanisme de Barcelona, Antoni Pelegrín, havia trobat presumptes responsabilitat penals en l’actuació de García Albiol arran de la investigació feta seguint la denúncia de l’associació de propietaris del Mas Ram per la venta dels terrenys propietat de la Penya, que el mateix fiscal va ampliar a les ajudes al club i els canvis en el planejament urbanístic durant el mandat d’aquest.

Tot i aquestes evidències presentades i la proposta d’enviar-ho a la Fiscalia Anticorrupció, l’ex-cap de la Fiscalia de Barcelona va arxivar la investigació just dues setmanes abans de les passades eleccions del 21 de desembre, on Albiol era candidat del PP català.

La formació municipalista ha denunciat que aquesta nova “afinada” demostra un cop més com la Fiscalia actua al servei dels interessos del PP i els seus dirigents, incloent el mateix Albiol.

En aquest sentit, Guanyem Badalona en Comú també recorda que la Fiscalia de Barcelona va arxivar també aquest passat desembre una investigació sobre presumptes irregularitats detectades pels serveis jurídics municipals al contracte del servei de neteja, encarregat a FCC, després de consultar menys d’un 30% de la documentació generada pels serveis jurídics sobre el cas. Una decisió que la formació considera que va lligada amb l’arxivament conegut aquest diumenge i amb l’ús que el PP i Albiol fan de la Fiscalia.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid