Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Explosió d’IQOXE
Més de 60 entitats s'adhereixen al manifest “Som Territori, la impunitat s’ha acabat” de la Plataforma Cel Net

Un mes després de l’explosió d’IQOXE, que va causar 3 morts i diversos ferits, des de la Plataforma Cel Net s’ha fet una crida a les entitats del Camp de Tarragona a mobilitzar-se. La iniciativa es presentarà públicament aquest divendres 14 de febrer en una roda de premsa amb representants de la Plataforma Cel Net i de les diferents entitats adherides

13/02/2020 Territori

n mes després de l’explosió d’IQOXE, que va causar 3 morts i diversos ferits, des de la Plataforma Cel Net s’ha fet una crida a totes les entitats del Camp de Tarragona a mobilitzar-se per defensar les vides, els drets de la població i el territori davant la impunitat de les empreses petroquímiques. 

Sota el nom de “Som Territori. La impunitat s’ha acabat”, el passat dilluns es va fer públic un manifest signat fins a dia d’avui per 62 entitats. La resposta ha estat molt diversa i s’hi han unit entitats de l’àmbit cultural, ecologistes, associacions de veïns/es, lleure educatiu, estudiantils, entre d’altres. Aquesta diversitat així com les mobilitzacions de l’últim mes liderades per diferents associacions i sindicats, demostra que la situació preocupa a la població que exigeix respostes i canvis.  

La demanda més clara es dirigeix a la Generalitat de Catalunya. En el manifest es recullen un llistat de mesures necessàries i urgents per garantir la transparència, seguretat, minimització de l’impacte del complex petroquímic i una nova legislació que protegeixi a la població per sobre dels interessos de les empreses. 

La convocatòria segueix oberta a noves adhesions. El manifest així com les entitats adherides (que s’actualitzen cada dia)  es poden consultar a la web de la Plataforma: http://celnet.cat/manifest.html

El proper divendres 14 de febrer, a les 12h tindrà lloc una roda de premsa on hi participaran representants de la Plataforma Cel Net i de les diferents entitats adherides. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid