Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LITERATURA
"Paper d'estrelles" (obra guanyadora del XII Premi Helena Jubany) ja disponible online

Està disponible amb la resta d'obres guanyadores al web de l'associació Helena Jubany

25/01/2020 Harmonies de lluita

"Paper d'estrelles" (obra guanyadora del XII Premi Helena Jubany) ja està disponible online (en format issuu o en format PDF). Paper d’estrelles de Maria Ardel de Lete (Collbató, XII Premi 2019):Heu fet mai cap ruta literària? Ara estan en voga; se’n fan moltes, tant per a la gent del país com, sobretot, per als turistes. Doncs aquest relat us transportarà a Londres i us immergirà en l’univers d’una autora que potser no us sonarà, Pamela Travers, i en el del seu llibre més famós, sobre el qual s’ha fet més d’una pel·lícula, que ben segur que sí que coneixeu: Mary Poppins. En aquesta ruta, un passeig amb cinc aturades, passen coses tan sensacionals com en el llibre i la guia us les narra totes amb força gràcia, sentit de l’humor i màgia a través d’un relat, Paper d’estrelles, que barreja realitat i ficció, i entusiasma. No us el perdeu.

L'obra està disponible amb la resta d'obres guanyadores al web de l'associació Helena Jubany.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid