Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Crides a la mobilització per denunciar l'any de presó dels jordis

A Barcelona i arreu de Catalunya. També davant de la presó de Lledoners on es farà un sopar i una encesa de 365 fanalets, un per cada dia del seu empresonament

15/10/2018 Drets i Llibertats

Demà farà un any de l'empresonament del Jordis i per aquesta raó, l'ANC i Òmnium han convocat una concentració a la plaça Catalunya a les 20 h sota el lema  "Un any de vergonya, un any de dignitat". També hauran concentracions arreu, entre elles davant de la presó de Lledoners. 

A l'escenari de la plaça de Catalunya es faran els parlaments i des d'una pantalla gegant es faran connexions amb altres punt del Principat, ja que les assemblees territorials de les entitats han organitzat actes arreu del país i també a les presons on es troben Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Concentració a Lledoners

Des de diversos punts de Catalunya, s'han fet crides a concentrar-se davant de la presó de Lledoners. Una concentració que comptarà amb la participació del col·lectiu Músics per la Llibertat, dels l'advocats  Jaume Alonso-Cuevillas i Jordi Pina, així com d'en Joan BonaNit, el jove que es planta cap al vespre a Lledoners i amb un megàfon crida, un per un, els noms dels presos polítics empresonats a la presó de Sant Joan de Vilatorrada i els desitja una bona nit. En el transcurs de la concentració es farà l'encesa de 365 fanalets, un per cada dia del seu empresonament, que serà retransmesa en directe a la pantalla instal·lada a la plaça de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid