Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
José Borrell serà el nou ministre d’Afers Estrangers espanyol

José Borrell, ex-ministre del govern de Felipe González i ex-membre de la junta directiva d'Abengoa investigada per "falsificació de comptes", serà el nou ministre d’Afers Estrangers espanyol. D'altra banda avui s'ha sabut que la nova ministra de medi ambient (Teresa Ribera)  va permetre el projecte Castor sense estudi d'impacte ambiental.

05/06/2018 Política

José Borrell ex-ministre del govern de Felipe González i ex-membre de la junta directiva d'Abengoa investigada per "falsificació de comptes" serà el nou ministre d’Afers Estrangers espanyol. L'exministre d'Obres Públiques, Transports i Medi Ambient sempre ha col·laborat activament amb organitzacions unionistes catalanes (als anys '90 el seu "entrenador" d'oratòria va ser Albert Boadella). 

El 15 de desembre passat  José Borell va adreçar-se en un míting a Miquel Iceta, que havia dit que calia ‘cosir ferides’ per dir: "Està bé això de cosir ferides, però abans s’han de desinfectar. Perquè si les cuses sense curar després es podreixen. S’ha de curar el cos social, per això cal passar bé el desinfectant i després, és clar, s’ha de cosir. Perquè una societat no pot viure si el quaranta i tant per cent de la gent està convençuda que li aniria millor fora. Això no pot ser. Si una proporció tan gran de la gent pensa que estaríem millor fora, aquest és un país malalt.". Poc després va comparar Oriol Junqueras amb el mossèn del seu poble i va dir entre somriures i rialles que "al Franquisme les coses serien molt pitjors per l'independentisme".

Borrell que fa tres anys publicà el llibre "Las cuentas y los cuentos de la independencia" on afirmava que la independència és un "mal negoci per Catalunya" també va ser notícia perquè va ser víctima d'una estafa en una pàgina web especulativa (compra-venda de divises) que li va costar 150.000 euros. Al novembre del 2016 l'Audiència Nacional va ordenar al jutge Ismael Moreno que admetés a tràmit la querella contra tota la junta directiva d'Abengoa, (entre quals hi ha Jose Borrell on cobrava 200.000 euros a l'any) per la presumpta falsifiació de comptes de l'empresa i administració deslleial. L'any 1999 Borell ja havia tingut problemes amb "las cuentas" quan ha haver de dimitir de candidat a les primàries del PSOE per dos casos de frau fiscal de dos col·laboradors seus a la Secretaria de Hacienda.

D'altra banda avui s'ha sabut que la nova ministra de medi ambient (Teresa Ribera) va permetre el projecte Castor sense estudi d'impacte ambiental.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid