Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans de comunicació
Josep Gifreu guanya el Premi d'Assaig Irla per un llibre sobre el tractameni informatiu sobre l'1-O
18/05/2018 Comunicació
Josep gifreu Josep gifreu

Josep Gifreu, catedràtic de Teoria de la Comunicació i professor emèrit de la Universitat Pompeu Fabra, ha obtingut el Premi d'assaig Irla 2018, amb un assaig sobre la batalla comunicativa en torn al procés. L'obra, El quart poder i la independència. La batalla mediàtica en els “fets d'octubre” del Procés, serà publicada a la col·lecció El Fil d'Ariadna, d'Angle Editorial. El text analitza el paper dels mitjans de comunicació en el procés polític català, i mostra com cert periodisme ha prescindit dels estàndards de la deontologia professional per esdevenir «periodisme de trinxera».

L'Ateneu Barcelonès acullirà l'acte del lliurament del premi que tindrà lloc la Nit Irla, el 14 de juny. El premi, atorgat per la Fundació Josep Irla, està dotat amb 6.000 euros, i el jurat estava format per Agustí Alcoberro, professor d’Història de la UB; Ferran Espada, periodista; Rosa Rey, directora d’Angle Editorial; Cristina Sànchez Miret, professora de Sociologia de la UdG; i Judit Vall, professora d’Economia de la UB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid